Otroci s posebnimi potrebami

K otrokom in posameznikom s posebnimi potrebami je usmerjena posebna in izšolana strokovna ekipa, ki na podlagi zahtev posameznika pripravi za njegove potrebe in individualne zahteve prilagojene učne pomoči. S tem želimo pomoči posameznikom, da se njihove individualne pomanjkljivosti čim manj opazne in njihov osebni uspeh toliko večji.

Otroci s učnimi težavami, s posebnimi potrebami in lažjimi okvarami so zelo občutljiva učna skupina, s katero je potrebno ravnati njihovim potrebam primerno. Za nas to pomeni, da otroka resnično spoznamo in prilagojeno njemu izvajamo učne ure.

Posameznika s posebnimi potrebami obravnavamo v podjetju na podlagi odločbe in individualnega razgovora. Le tako lahko zagotovimo potrebno kakovost storitve. Za uveljavljanje tega načina dela in lažje priprave na učne ure morajo starši predložiti Strokovno mnenje za to pristojnih inštitucij. Na podlagi tega znotraj delovne skupine za delo s posebnimi potrebami sestavimo strategijo in način dela, ki bi bil za otroka najbolj primeren.

Ne glede na to, kateri pedagoški delavec dela z otrokom, učne specifike pozna in se lahko nanje predhodno pripravi.

Cenik

Ne glede na vrsto inštrukcij oz. priprav so v ceno vključena popolnoma vsa gradiva, ki jih posameznik pridobi ob izvajanju aktivnosti.

Cene - osnovna šola:

Individualne inštrukcije 10 €
Skupinske inštrukcije 3 osebe 8 €
Skupinske inštrukcije 5 oseb 7 €

Cene - srednja šola / gimnazija:

Individualne inštrukcije 11 €
Skupinske inštrukcije 3 osebe 9 €
Skupinske inštrukcije 5 oseb 8 €

Cene - fakulteta:

Individualne inštrukcije 12 €
Skupinske inštrukcije 3 osebe 10 €
Skupinske inštrukcije 5 oseb 9 €

Posebni popusti

Promocija podjetja in njegovih storitev 2% popusta na posameznika
(za vsako osebo, ki pride na priporočilo posameznika na inštrukcije – do 20% popusta)

Učni Paketi

Paket 50 ur 10 % popust s takojšnjim plačilom
Paket 50 ur 5 % popust na 3 obroke (obvezno plačilo prvega obroka ob vpisu)
Paket 30 ur 5 % popust na 2 obroka (obvezno plačilo prvega obroka ob vpisu)

Za zagotovitev učnega paketa je potrebno izvesti 50% plačila v naprej, preostanek po porabi polovice učnih ur znotraj paketa.

V kolikor kljub temu ne boste našli potrebnih odgovorov, Vam bo naša strokovna ekipa z veseljem pomagala na telefonski številki 041 405 811 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@academus.si.

Cenik velja od 01.10.2014