Tuji jeziki skozi risanke

Program tujih jezikov za najmlajše, ki se s tujimi jeziki šele pričenjajo srečevati je najbolj skrbno zastavljen, saj je od tega odvisno, kakšen bo njegov interes do tega jezika skozi življenje.

Otroci v jezikovni delavnici, ki poteka 2x tedensko 1 šolsko uro spoznavajo osnove jezika. Program je razporejen glede na otroške sposobnosti pisanja in sicer v:

  • SKOZI RISANKE ZA VRTČEVSKE OTROKE
    Otroci skozi risanke spoznavajo besedne družine in gradijo besedišče na zabaven način – skozi risanke, pesmi, igrice. Pri tem je velik poudarek na izgovorjavi besed in njihovemu pomenu. Otroci še ne znajo pisati, kar pomeni, da zapisi besedišča odpadejo.
  • SKOZI RISANKE ZA OSNOVNO ŠOLCE
    Otroci skozi risanke spoznavajo besedne družine ter gradijo besedišče. Seznanijo se z osnovami jezika in njegovimi slovničnimi strukturami na zabaven način - skozi risanke, pesmi, igrice.
    Otroci pričnejo v tej starostni skupini že pisati, tako jim omogočimo spoznavanje tuje abecede in novih črk. S tem pa se sočasno že učijo in dopolnjujejo svoje znanje pisanja.

Tuji jeziki skozi risanke je program, katerega namen je spodbujanje k učenju z veselimi in zabavnimi metodami. Pedagoški delavci imajo pripravljeno zabavno gradivo in jih ob posameznih tematikah obiščejo tudi živali, posamezniki iz kakšnih poklicev,… V sodelovanju z njimi se takrat še bolj posvetijo tisti učni temi.

V skupini je maksimalno 6 otrok, s čimer lahko zagotovimo kakovostno delo in možnost, da se pedagoški delavec posveti vsakemu otroku posebej in mu pomaga. Program poteka od konca septembra do konca junija.

Do 3 udeleženci Do 6 udeležencev
Tuji jeziki skozi risanke 495,00 368,00

Možno obročno plačilo do 5 obrokov.